San Nicolas ResortΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

Μεγανήσι & Σκορπιός

Ξεκινώντας απο το γραφικό κόλπο του “Πόρου” ταξιδεύουμε για το πανέμορφο “Μεγανήσι” που φιλοξενεί την ιστορική σπηλιά του Παπανικολή, εκεί όπου ο έλληνας στρατηγός έκρυβε το υποβρήχιο του απο τους εχθρούς. Γαλάζια, κρυστάλλινα νερά και μια παραλία στο εσωτερικό της σπηλιάς κόβουν την ανάσα. Έπειτα, ένα μπάνιο στον “Κυθρό” και μια βουτιά στο εξωτικό “Φανάρι” στο Μεγανήσι θα μας ανοίξει την όρεξη για φαγητό. Η λύση προφανώς και οι καλύτερες ψαροταβέρνες στο νησί που βρίσκονται στο “Βαθύ”. Μακαρονάδες και Ψαρικά θα βάλουν ξεχωριστό τόνο στη καλοκαιρινή μας μέρα.
Η εξόρμηση δεν θα τελειώσει εκεί καθώς ένα μπάνιο στον ιστορικό “Σκορπιό” θα μας δροσίσει κατάλληλα. Ο επίλογος θα γραφτεί με μια βουτιά στο “Φτέρι” όπου θα μας οδηγήσει πάλι στο υπέροχο λιμανάκι του Πόρου.

meganissi
west-lefkada

Δυτική Λευκάδα & Μεγανήσι

Ξεκινώντας απο το γραφικό κόλπο του “Πόρου” ταξιδεύουμε για τη δυτική λευκάδα. Εκεί θα συναντήσουμε το φανταστικό “Πόρτο Κατσίκι” όπου αποτελεί βασικό προορισμό όλων των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα. Η κορυφαία αυτή παραλία με τα βαθιά γαλάζια νερά θα μας καθηλώσουν αφού είναι και μια από τις καλύτερες του κόσμου . Τα απίστευτα τοπία θα μας ανοίξουν την όρεξη και θα μας οδηγήσουν και πάλι στις υπέροχες ψαροταβέρνες στο “Βαθύ”.
Μια βουτιά στο “Σκορπιό” και στη “Φτερι” θα βάλουν το κατάλληλο επίλογο στη συναρπαστική μας μέρα, αγκυροβολώντας και πάλι στο λιμάνι του Πόρου.

Κάλαμος, Καστός & Μεγανήσι

Έχοντας και πάλι ως αφαιτηρία το γραφικό κόλπο του “Πόρου” ταξιδεύουμε για τον όμορφο “Κάλαμο”. Με την άφιξη μας εκεί μια βουτιά στη μαγευτική “Φερμέκουλα” θα δώσει ένα ξεχωριστό τόνο στο ξεκίνημα της μέρας μας. Τα πράσινα νερά θα δείξουν και πάλι την ομορφιά του Ιονίου. Έπειτα, μια στάση στο παραδοσιακό χωριό του Καλάμου θα μας οδηγήσει σε ένα διάλειμμα για καφέ και γλυκό. Αφού επιβιβαστούμε και πάλι στο σκάφος σε πολύ μικρό διάστημα θα βρεθούμε στον παράδεισο που ονομάζεται “Ασπρογιάλι”. Η εικόνα θα μιλήσει απο μόνη της.
Το μεσημέρι θα μας βρει στο κοσμοπολίτικο Νυδρί όπου θα γευτούμε τις υπέροχες ελληνικές γεύσεις της παραδοσιακής Λευκαδίτικης κουζίνας. Μια βουτιά στην εξωτική παραλία του Άγιου Ιωάννη θα μας αναζωογονήσει κατάλληλα πριν την επιστροφή μας.

meganissi

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα!ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ